E-mail marketing

Ostaňte v kontakte s vašimi zákazníkmi a oslovte ich formou newslettera

Na rozdiel od iných marketingových kanálov, e-mail marketing umožňuje postaviť základ dobrých vzťahov so zákazníkmi a prispôsobiť im vašu ponuku. Vaši zákazníci vám preukázali veľkú dôveru tým, že vám poskytli svoju e-mailovú adresu. Takúto možnosť by ste mali využiť rozumne. Posielajte vašim odoberateľom špeciálne ponuky na mieru vďaka správne zvolenej stratégii.

Môžete mať napríklad skupinu ľudí, ktorí sa prihlásili na odber noviniek, no ešte od vás nič nekúpili; osôb, ktoré svoj košík opustili pred zaplatením; ľudí, ktorí u vás nakupovali viackrát; alebo takých, čo u vás nakúpili raz a odvtedy po nich nie je ani stopy. Každá z týchto skupín kontaktov je iná, a preto ich zaujímajú rozdielne ponuky. Radi s vami prekonzultujeme všetky možnosti, rozdelíme vašich zákazníkov do skupín a pre každú vytvoríme vhodné správy, ponuky a kampane. Tiež vám pomôžeme vaše kampane automatizovať.

e-mail-marketting

Ako to bude prebiehať?


Zanalyzujeme vaše postavenie na trhu, konkurenciu a cieľové skupiny vašich zákazníkov.

Na základe informácií, ktoré si na stretnutí vymeníme, zrealizujeme analýzu postavenia vašej spoločnosti na trhu. S ohľadom na váš rozpočet navrhneme najefektívnejší postup, výber a poradie jednotlivých činností a služieb, ktoré sú vo vašom aktuálnom štádiu podnikania najprínosnejšie.

Po spoločnej dohode nastavíme strategické aktivity, určíme ciele a KPI.

V tomto kroku je už rozhodnutie na vás. Pokiaľ sa rozhodnete spolupracovať s nami, dohodneme si ďalšie stretnutie, na ktorom vybavíme formality a zadefinujeme ciele našich aktivít.

Začneme vykonávať dohodnuté aktivity a rozbehneme spoluprácu.

Počas celej spolupráce sme vám k dispozícii. Radi si vypočujeme váš názor, pretože spätná väzba je pre nás veľmi dôležitá.

Zaujala vás naša práca?

Našou misiou je poskytovať kvalitné a efektívne marketingové služby, ktoré vám pomôžu rásť nielen v oblasti e-commerce.



Kontaktujte nás